PALVELUT

TIETOA PALVELUISTA

Tarjoamme kaiken kokoisille yrityksille ohjelmistorobotteja palveluna. Lisäksi olemme yritysten tukena etsimässä tehostamiskohteita sekä suunnittelemassa niihin automatisoituja ratkaisuja.

Palvelua voi ajatella siten, että vuokraatte työntekijän tekemään jotakin tietokoneella tehtävää  työtä sillä erotuksella, että tekijä ei ole fyysinen vaan digitaalinen. Se tekee työt niin nopeasti kuin tietokone pystyy toimimaan, ilman virheitä ja silloin kun haluatte. Se ei tarvitse kahvitunteja tai lounastaukoja, se ei pidä lomia eikä sille ole ongelma työskennellä 24/7.

Ohjelmistorobotteja voi meiltä hankkia tarpeen mukaan.

PALVELUPAKETIT

Ohjelmistorobotti Basic

  • Ohjelmistorobotin aikaa 5h /kk
  • Ylimenevältä osalta minuuttihinnoittelu
  • Valvonta ark. 9-15

Kenelle?

Tarve tunnistettu ja palvelu halutaan ottaa käyttöön. Sopii yksittäisen prosessin tai sen osan suorittamiseen mutta skaalautuu tarpeen vaatiessa myös suurimpaan tarpeeseen.

 

Ohjelmistorobotti Scale

  • Ohjelmistorobotin aikaa tarpeen mukaan
  • Valvonta tarpeen mukaan
  • Pääsy asiakasportaaliin

Kenelle?

Basic paketista on saatu hyviä kokemuksia ja tarve kasvaa. Halutaan kehittää yrityksen liiketoimintaprosesseja jatkuvasti eteenpäin siten, että manuaalisen työn määrä pienenee koko
ajan.

OHJELMISTOROBOTIIKKAA YRITYKSELLESI AVAIMET KÄTEEN -PERIAATTEELLA

Saatte meiltä kaiken tarvittavan ohjelmistorobottien käyttöönottoon sekä jatkuvaan palveluun liittyen. Tarjoamme apua automatisoitavan prosessin valitsemiseen, kehitystyön ratkaisulle, ohjelmistorobotin sekä siihen liittyvät lisenssoinnit ja tietoteknisen alustan ylläpitoineen. Kun palvelu otetaan käyttöön, sen valvonta ja mahdollisiin vikatilanteisiin reagointi kuuluu palveluihimme.

 

Toisin sanoen toimitamme ratkaisun avaimet käteen -periaatteella. Teiltä tarvitsemme ainoastaan asiantuntemustanne teidän omista liiketoimintaprosesseista.
Ohjelmistorobotiikkaratkaisun käyttöönotto etenee esimerkiksi seuraavalla tavalla: Esittelemme ohjelmistorobotiikkateknologian mahdollisuudet organisaatiollenne.

 

Sen jälkeen voimme yhdessä tutustua liiketoimintaprosesseihinne ja arvioida, mitkä prosessit tai niiden osat olisivat otollisimpia automatisoinnille. Tavoitteenamme on parantaa prosessin laatua ja tuottaa prosessia tehokkaammin. Lisäksi haluamme vapauttaa ihmistyötä pois rutiineista sinne, missä ihminen tuo paremmin lisäarvoa.

 

Kun löydämme yhdessä automatisoitavan kohteen, niin sovimme palvelun toimituksesta ja kehitämme ratkaisun teille. Testauksen ja hyväksymisen jälkeen siirrämme palvelun tuotantoon ja alamme tuottamaan prosessiin liittyen jatkuvaa palvelua.

Ota yhteyttä, niin varataan aika palvelun esittelylle.

PALVELUN HYÖDYT

Ohjelmistorobotti on ohjelmisto, jolla voidaan automatisoida ihmisen tietokoneella tekemiä töitä. Ohjelmistorobotti ohjelmoidaan tekemään tehtävät samoin kuin ihminenkin ne tekee. Ohjelmistorobotti voi kuitenkin toimia niin nopeasti kuin tietokone pystyy toimintaa käsittelemään, eikä ohjelmistorobotilla ole inhimillisiä odotusaikoja kirjoituksessa, ohjelmiston vaihtamisessa, kirjautumissa tai missään muussakaan toiminnassaan.

 

Lisäksi ohjelmistorobotti voi käyttää hyväkseen kaikkea digitaalisessa muodossa olevaa tietoa. Se voi esimerkiksi tarkistaa jonkin luvun tietokannasta, Internetistä, excelistä tai vaikka pdf:stä. Tämän luvun perusteella se voi tehdä laskentaa tai vaikka tehdä päätöksen siitä mitä seuraavaksi pitäisi tehdä.

 

Ohjelmistorobotin käyttöönotto ei yleensä vaadi omiin järjestelmiin mitään muutoksia, vaan ohjelmistorobotti suorittaa prosessia käyttäen samoja ohjelmistoja kuin tähänkin saakka on käytetty.

Ohjelmistorobotti suorittaa tehtävää juuri niin kuin se on ohjelmoitu tekemään. Kerrasta toiseen ja aina. Tämä tarkoittaa sitä, että ohjelmistorobotti tekee työtä laadukkaasti, eikä inhimillisiä virheitä tule. Ohjelmistorobotille samalla tavalla toistuvat rutiinit ovat parasta työtä. Nämä ovat perinteisesti töitä, joista ihminen ei pidä. Ohjelmistorobotin käyttöönotto voi siis myös auttaa työnkuvien muuttamisessa mielekkäämpään suuntaan.

 

Ohjelmistorobotti ei tarvitse taukoja, lomia eikä se sairastu. Se tekee töitä samalla tehokkuudella ja laadulla mihin aikaa vuorokaudesta tahansa ja minä päivänä tahansa.

 

Ohjelmistorobotteja saadaan tarpeeseen lisää – nopeasti. Mikäli joku aika kuukaudesta tai vuodesta vaatii enemmän saman työn tekemistä, niin tällöin voidaan monistaa samaa robottia tuottamaan prosessia rinnakkain. Tällä voidaan siis kausivaihtelun piikkejä tasata ilman, että tarvitsee rekrytoida ihmisiä hommaan.

Aivan kuten ihminenkin, tarvitsee ohjelmistorobotti toimivan tietoteknisen ympäristön. Eli jos ohjelmistot hidastelevat syystä tai toisesta, niin nämä hidastelut näkyvät myös ohjelmistoroboteille. Tietoteknisestä ympäristöstä täytyy siis pitää samalla tavalla huolta kuin ennenkin. Ohjelmistorobotit tarvitsevat myös oman käyttäjätunnuksen koneelle, aivan kuten ihminenkin tarvitsee.