REKRY

Meillä kehitetään ohjelmistorobotteja yritysten tarpeisiin. Haemme jatkuvasti RPA-kehittäjiä tai sellaiseksi haluavia.

Voit jättää suoraan meille avoimen hakemuksen täyttämällä sivun lopusta löytyvän lomakkeen.

Mikäli sinua kiinnostaa liiketoimintaprosessien kehittäminen ja haluat aidosti auttaa yrityksiä heidän liiketoimintaprosessiensa automatisoinnissa ohjelmistorobotiikan avulla, niin tämä voi olla paikka sinulle. Voit olla jo työelämässä tai vasta opiskelujen loppusuoralla oleva henkilö. Koulutuksesi olet hankkinut AMK:sta tai yliopistosta. Olet reipas ja ahkera tekijä, joka selitysten sijaan antaa tekojen puhua. Olet myös ihminen, joka tekee mitä lupaa. Mikäli tunnistat itsesi tästä, niin jatka ihmeessä tämän ilmoituksen lukemista.

 

Työssäsi tulet kehittämään ohjelmistorobotteja asiakkaidemme tarpeisiin. Tulet olemaan tärkeä osa kehitystiimiämme ja työsi jälki tulee varmasti myös näkymään. Et siis tule kehittämään vain meidän sisäisiä prosesseja vaan pääset todella osallistumaan vaikuttaviin projekteihin ja tutustumaan hienoihin asiakkaisiin. Tulet myös osallistumaan nykyisten RPA-ratkaisujen valvontaan ja ylläpitoon.

 

Käytössäsi on nykyaikaiset työkalut. Sinut perehdytetään tehtäviisi hyvin. Me haluamme sinun onnistuvan. Aluksi tulet käymään osaamistasostasi riippuen koulutuksen / perehdytyksen, jonka jälkeen tutustut ympäristöön nykyisten ratkaisujen kautta. Työsi tulee alussa keskittymään nykyisten ratkaisujen valvontaan ja ylläpitoon. Myöhemmin jatkat työtäsi kokemuksesi mukaan joko RPA-kehittäjänä tai Junior RPA-kehittäjänä. Kokemuksen kartuttua voit suuntautua sinne RPA-alueelle, mikä sinua kiinnostaa (esim. RPA-valvonta, palvelun sisäinen ja ulkoinen kehitys, prosessikonsultointi, RPA-kehitys, RPA-alustapalvelut) ja syventää osaamistasi siellä.

 

Toimipistettä tarjoamme Oulusta tai Tampereelta mutta voit myös halutessasi tehdä lähes 100% etänä töitä. Myös omiin työaikoihin voit vaikuttaa paljon. Jotta työstä voi nauttia, niin koti-asiat pitää olla kunnossa. Siksipä pyrimme tukemaan sitä, että työelämä ja kodin arki saadaan hyvin sopimaan yhteen. Älä jää odottelemaan, vaan laita hakemus tulemaan.

JOS KIINNOSTUIT, LÄHETÄ HAKEMUKSESI


    * kentät pakollisia

    RPA-kokemus:

    Automation AnywhereBlue PrismRobot frameworkUipathWorkfusion
    RAJOBIT SOMESSA